SPABAD HEKLA

Spabad Hekla är ett rymligt spabad för hela kompisgänget eller familjen. Spabadet rymmer hela 6 personer. Spabadet erbjuder 4 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser för skön avslappning. Badet är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering.
SPABAD ELDFELL

Spabad Eldfell är ett rymligt spabad för kompisgänget eller familjen. Spabadet rymmer 5 personer. Spabadet erbjuder 4 ordentliga sittplatser och 1 liggplats för skön avslappning. Badet är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering.


SPABAD LAKI

Spabad Laki är ett rymligt spabad för kompisgänget eller familjen. Spabadet rymmer 5 personer. Spabadet erbjuder 4 ordentliga sittplatser och 1 liggplats för skön avslappning. Badet är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering.


SPABAD HENGILL

Spabad Hengill är en Deluxe variant från Landskap och är ett rymligt spabad för hela familjen eller kompisgänget, eller varför inte bjuda över favoritgrannarna. Spabadet rymmer hela 6 personer. Spabadet erbjuder 4 ordentliga sittplatser och 2 bekväma liggplatser. Badet är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering och ett extra tjockt thermolock.


    SPABAD VITI

    Spabad Viti är en instegsmodell från Landskap med enklare grundfunktioner utan extra lyx och passar bra till personer som vill ha ett enkelt men funktionellt spabad. Badet är utrustat för nordiskt vinterklimat med bra isolering och ett tjockt thermolock.

    SPABAD JOLNIR

    Spabad Jolnir är en Deluxe variant från Landskap och är ett rymligt spabad för hela familjen eller kompisgänget, eller varför inte bjuda över favoritgrannarna. Spabadet rymmer hela 6 personer. Spabadet erbjuder 3 sittplatser varav 2 platser för vuxna och 1 plats för barn och 2 bekväma och lyxiga liggplatser bredvid varandra så du kan spendera kvalitetstid med din favoritperson när ni badar. Perfekt för par som vill kunna ha en stunds gemensam avkoppling efter vardagen. Badet är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering och ett extra tjockt thermolock.